Topraklı İlkokulu
Diyarbakır/ Bismil /Topraklı Köyü

VİZYON

Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; insan haklarına saygılı; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bireyler olarak yetiştirmek, bunların yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak onları üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.

MİSYON

Dünyayı izleyen, yaşanan hayatı yorumlamayı bilen, bilime ve bilimsel gelişmeye açık, öğrenme isteği kazanmış, özgür düşünen, sorunların üstesinden gelen, kendi kararlarını kendi alabilen, takım çalışmasını benimsemiş, araştıran, bulan ve bulduğunu sergileyen bireyler yetiştirmek.

Normal Öğretim

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Kullanılabilir durumdadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 90 km, ilçe merkezine 40 km uzaklıktadır.